Дудко С.Д., Оболкина В.И., Сидорченко Е.Б.
Хранение и траспортировка сыпучего сырья при производстве мучных кондитерских изделий
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Дудко С.Д., Оболкина В.И., Сидорченко Е.Б. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С.42-44.
Шифр: 36.86 УДК: 664.4:621.798.13 ББК: 36.86+36.818
Є складовою частиною документа: Продукты и ингредиенты
| Назва головного документа: | Продукты и ингредиенты |
| Дата видання головного документа: | 2008 |
| Номер частини головного документа: | № 5 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.86 Кондитерське виробництво
- Ключові слова/ Т/ Тр/ тра.../ тран.../ транспорт, транспорт/ транспортування, транспортировка/ транспортування продовольчої продукції, транспортирование продовольственной продукции
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.81 Основні процеси і апарати харчових виробництв/ 36.818 Тара, пакування та пакувальні матеріали. Розлив, фасування. Маркування харчових продуктів.
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продовольча.../ продовольча сировина, продовольственное сырье
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ кондитерські вироби, кондитерские изделия
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 62 Машинобудування. Загальні відомості про технологію/ 621 Загальне машинобудування. Ядерна технологiя. Електротехнiка. Машинобудування/ 621.7 Технологiя механiчної обробки в цiлому: процеси, iнструменти, машини та обладнання/ 621.79 З'єднання матеріалів. Обробка та остаточна обробка поверхні. Складування та зберігання. Пакування та пакувальні машини/ 621.798 Пакування та пакувальне обладнання. Тара, контейнери, матеріали, машини тощо/ 621.798.1 Тара. Контейнери. Обгорткові пакувальні матеріали. Види упаковок/ 621.798.13 Тара головним чином для транспортування рідин та сипучих матеріалів. Бочки. Бочонки. Барабани
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Процеси і апарати харчових виробництв
|