Косянчук В.
Проблеми безпечності молочної продукції: З огляду на вимоги міжнародних стандартів
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Косянчук В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С.54-56.
Шифр: 36.95 УДК: 637.1 ББК: 36.95
Є складовою частиною документа: Продукты и ингредиенты
| Назва головного документа: | Продукты и ингредиенты |
| Дата видання головного документа: | 2008 |
| Номер частини головного документа: | № 5 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочне.../ молочне виробництво, молочное производство
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочні.../ молочні продукти, молочные продукты
- Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сир, творог, сыр
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочна.../ молочна промисловість, молочная промышленность
- Ключові слова/ Е/ Ек/ екс.../ експорт, экспорт/ експорт продуктів харчування, экспорт продуктов питания
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість молочної продукції, качество молочной продукции
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво молока та молочних продуктів
|