укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Гулавский В.Т.
Продукты функционального питания
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Гулавский В.Т.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С.33-36.
Шифр:
42.112
УДК:
613.2:633.1
ББК:
42.112+51.23
Аннотацiя:
В статье приведена характеристика зерна злаковых, масличных культур и продуктов их переработки с точки зрения производства продуктов функционального питания.
Є складовою частиною документа:
Зернові продукти і комбікорми
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Зернові продукти і комбікорми
Дата видання головного документа
:
2008
Номер частини головного документа
:
№ 1
Теми документа
ББК/ 5 Охорона здоров'я. Медичні науки/ 51.23 Гігієна харчування
Ключові слова/ Л/ Лі/ лік.../ лікувальне харчування, лечебное питание
ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 42 Спеціальне рослинництво/ 42.1 Рільництво/ 42.11 Зернові та зернобобові культури/ 42.112 Зернові культури
Ключові слова/ З/ Зе/ зер.../ зернові культури, зерновые культуры
Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукти, продукты/ продукти харчування, продукты питания
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 631/635 Управління сільським господарством. Агрономія. Садівництво/ 633/635 Рослинництво в цілому. Рільництво. Садівництво/ 633 Польовi сiльськогосподарськi культури та їх виробництво/ 633.1 Хлiбнi злаки. Зернові культури
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 61 Медичнi науки/ 613 Гігієна в цілому. Особисте здоров'я та гігієна/ 613.2 Гігієна харчування
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Гігієна харчових виробництв і харчування
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'