укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Мясное дело
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2008
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Корсар
Мова:
Російська
Обсяг:
74 с
Шифр:
36.92
УДК:
637.52
ББК:
36.92
Є складовою частиною документа:
Мясное дело
Складові частини документа:
Бондарь С.Н., Кудашев С.Н. Козонова Ю.А. Мембранная технология утилизации отходов пищевой промышленности
. - С.42-44.
Масліков М.М. Мікроорганізми у холодильних камерах
. - С.60-63.
Тітлов О.С., Тюхай Д.С., Василів О.Б., Мазур О.В. Оптимізація режимів роботи абсорбційних холодильних апаратів різного функціонального призначення
. - С.57-59.
Улицкий З.З. От единичной машины до поточной линии
. - С.22-25.
Пасічний В.М., Мороз О.О. Технологія напівкопчених ковбас
. - С.14-17.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 4
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'