укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Масліков М.М.
Мікроорганізми у холодильних камерах
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Масліков М.М.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С.60-63.
Шифр:
36.813.7
УДК:
664
ББК:
36.813.7
Є складовою частиною документа:
Мясное дело
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Закінчення. Поч. №3. 2008
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Мясное дело
Дата видання головного документа
:
2008
Номер частини головного документа
:
№ 4
Теми документа
Ключові слова/ О/ Ох/ охолодження, охлаждение
Ключові слова/ З/ За/ зам.../ заморожування, замораживание/ заморожування харчових продуктів, замораживание пищевых продуктов
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.81 Основні процеси і апарати харчових виробництв/ 36.813 Теплові процеси/ 36.813.7 Охолоджування. Холодильна технологія харчових продуктів
Ключові слова/ О/ Ох/ охолодження, охлаждение/ охолодження м'яса, охлаждение мяса
Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ системи охолодження, системы охлаждения
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Процеси і апарати харчових виробництв
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'