Костенко Ю.Г.
Основы микробиологии, гигиены и санитарии на предприятиях мясной и птицеперерабатывающей промышленности
Вид документа: Підручник
Рiк видання: 1991 Мiсце видання: М. Видавництво: Агропромиздат
Автор: Костенко Ю.Г. Авторський знак: К72 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 176 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.05:663 ББК: 36.92+48.41
| Відомості про видання: | 3-е перераб. и доп. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ Г/ Гі/ гіг.../ гігієна, гигиена, hygiene
- Ключові слова/ М/ Мі/ Мік/ мікро.../ мікробіологія, микробиология
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 48 Ветеринарія/ 48.4 Ветеринарна мікробіологія, вірусологія, паразитологія та імунологія/ 48.41 Ветеринарна мікробіологія
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочні.../ молочні продукти, молочные продукты
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти, мясные продукты
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо
- Ключові слова/ С/ Са/ сан.../ санітар, санитар/ санітарний.../ санітарний контроль, санитарный контроль/ санітарний контроль продуктів харчування, санитарный контроль пищевых продуктов
- Ключові слова/ С/ Са/ сан.../ санітар, санитар/ санітарно.../ санітарно-гігієнічний стан підприємств, санитарно-гигиеничное состояние предприятий
- УДК/ 5 Математика. Природничi науки/ 57 Бiологiчнi науки в цiлому/ 579 Мiкробiологiя/ 579.6 Прикладна мікробіологія/ 579.67 Харчова мікробіологія
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/ (075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів/ (075.3) Підручники та навчальні посібники для середньої школи
- БД(П) Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза/ Ветеринарно-санітарна експертиза
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво молока та молочних продуктів
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
А |
107327 |
|
1 |
0 |
А |
107328 |
|
1 |
0 |
А |
107329 |
|
1 |
0 |
А |
107330 |
|
1 |
0 |
Чз |
107326 |
|
1 |
0 |
|