Новіков В., Никитюк О.
Система управління безпечністю харчових продуктів. Застосування методології "життєвих циклів"
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Новіков В., Никитюк О. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 50-52.
Шифр: 30ц УДК: 006 ББК: 30ц
Аннотацiя: | У статті аналізуються сучасні міжнародні вимоги до систем управління безпечністю харчових продуктів. | Є складовою частиною документа: Стандартизація. Сертифікація. Якість
| Назва головного документа: | Стандартизація. Сертифікація. Якість |
| Дата видання головного документа: | 2008 |
| Номер частини головного документа: | № 2 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 30 Техніка і технічні науки в цілому/ 30ц Стандартизація, нормалізація, визначення технічних умов. Метрологія,сертифікація
- Ключові слова/ М/ Мі/ Між/ міжнародні.../ міжнародні стандарти, международные стандарты/ міжнародні стандарти, ISO; международные стандарты, ISO
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандарти, стандарты
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандартизація, стандартизация
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
- Ключові слова/ Є/ Єв/ європейські/ європейські вимоги, европейские требования
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу
|