Мазур Н.И.
Санитарные требования к производству колбасных изделий
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Мазур Н.И. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 20-21.
Шифр: 36.927 УДК: 637.523:614.31 ББК: 36.927+48.1
Є складовою частиною документа: Мясное дело
| Додаткові відомості щодо назви: | Окончание. Начало №3. -2008 |
| Назва головного документа: | Мясное дело |
| Дата видання головного документа: | 2008 |
| Номер частини головного документа: | № 5 |
Теми документа- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 48 Ветеринарія/ 48.1 Зоогігієна та ветеринарна санітарія
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбасне виробництво, колбасное производство
- Ключові слова/ С/ Са/ сан.../ санітар, санитар/ санітарний.../ санітарний контроль, санитарный контроль/ санітарний контроль продуктів харчування, санитарный контроль пищевых продуктов
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбасні вироби, колбасные изделия
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва ковбас, технология производства колбас
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.927 Виробництво ковбас
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість ковбас, качество колбас
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво ковбас, производство колбас
- Ключові слова/ С/ Са/ сан.../ санітар, санитар/ санітарні.../ санітарні вимоги, санитарные требования
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 61 Медичнi науки/ 614 Суспiльне здоров'я та гiгiєна/ 614.3 Санітарний нагляд в цілому. Санітарна інспекція та контроль/ 614.31 Інспекція харчових продуктів. Інспекція крамниць, ринків
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.523 Виробництво ковбас
- БД(П) Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза/ Ветеринарно-санітарна експертиза
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|