укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продукты и ингредиенты
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2008
Мова:
Російська
Обсяг:
114 с
Шифр:
36
УДК:
664
ББК:
36
Є складовою частиною документа:
Продукты и ингредиенты
Складові частини документа:
Чернов О. Використання клітковини цитрусових з розширеною структурою волокон CITRI FIтм для поліпшення якості та поживних властивостей харчової продукції
. - С. 32-34.
Симахина Г. Перспективы использования съедобных грибов в качестве полноценных белков
. - С. 106-109.
Капрельянц Л.В. Природні антиоксиданти - найважливіші функціональні харчові інгредієнти
. - С. 110-112.
Происхождение шоколада и технология его производства
. - С. 44-46.
Растительные масла и жиры
. - С. 64-65.
Оболкина В.И., Залевская Н.О., Дорошенко В.А. Совершенствование технологий кондитерских изделий
. - С. 36-38.
Дудко С.Д., Оболкина В.И., Сидорченко Е.Б. Современные тенденции по использованию тестомесильных машин
. - С. 52-55.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 6
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові добавки, пищевые добавки
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'