укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Носенко Ю.
Свежесть круглый год: Основные приемы и способы хранения плодов
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Носенко Ю.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 134-141.
Шифр:
41.486
УДК:
634.1:621.57
ББК:
41.486+36.813.7
Є складовою частиною документа:
Зерно
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Зерно
Дата видання головного документа
:
2008
Номер частини головного документа
:
№ 5
Теми документа
Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, хранение
Ключові слова/ О/ Ох/ охолодження, охлаждение
Ключові слова/ П/ Пл/ пло.../ плодівництво, плодоводство
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.81 Основні процеси і апарати харчових виробництв/ 36.813 Теплові процеси/ 36.813.7 Охолоджування. Холодильна технологія харчових продуктів
Ключові слова/ Т/ Тр/ три.../ тривалість зберігання, продролжительность хранения
ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 41 Загальне рослинництво/ 41.4 Землеробство. Агротехніка/ 41.48 Збиральні операції в цілому/ 41.486 Зберігання врожаю внутрігосподарським засобом
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 631/635 Управління сільським господарством. Агрономія. Садівництво/ 633/635 Рослинництво в цілому. Рільництво. Садівництво/ 634 Загальнi вiдомостi про садiвництво/ 634.1 Загальна характеристика вирощування плодів
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 62 Машинобудування. Загальні відомості про технологію/ 621 Загальне машинобудування. Ядерна технологiя. Електротехнiка. Машинобудування/ 621.5 Пневмоенергетика, машини та інструменти. Холодильна техніка/ 621.56/.59 Холодильна технологія/ 621.57 Холодильні машини. Теплові насоси
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Процеси і апарати харчових виробництв
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'