Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Димитрієвич Л.Р.
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів
Вид документа: Навчальний посібник
Рiк видання: 2007 Мiсце видання: Суми Видавництво: Університетська книга
Автор: Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Димитрієвич Л.Р. Авторський знак: П12 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 441 с.
Шифр: 51.23 УДК: 613(075.8) ББК: 51.23
Аннотацiя: | Наведені дані щодо білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів, мінеральних речовин. |
| Додаткові відомості щодо назви: | навч. посібник |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Чз |
136779 |
|
1 |
0 |
|