головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Димитрієвич Л.Р.
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів

Вид документа: Навчальний посібник
Рiк видання: 2007 Мiсце видання: Суми Видавництво: Університетська книга
Автор: Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Димитрієвич Л.Р. Авторський знак: П12 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 441 с.
Шифр: 51.23 УДК: 613(075.8) ББК: 51.23
Аннотацiя:Наведені дані щодо білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів, мінеральних речовин.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:навч. посібник
Загальна інформація
 Ціна:45,00 грн
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Чз 136779    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'