Штарк Р., Моде Д.
Методы обнаружения сальмонелл в пищевых продуктах
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Штарк Р., Моде Д. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 80-82.
Шифр: 48.41 УДК: 57.083.1 ББК: 48.41
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2008 |
| Номер частини головного документа: | № 6 |
Теми документа- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 48 Ветеринарія/ 48.4 Ветеринарна мікробіологія, вірусологія, паразитологія та імунологія/ 48.41 Ветеринарна мікробіологія
- Ключові слова/ В/ Ве/ вет.../ ветеринар, ветеринар/ ветеринарна мікробіологія, ветеринарная микробиология
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
- Ключові слова/ М/ Мі/ Мік/ мікро.../ мікробіологічний контроль, микробиологический контроль
- Ключові слова/ С/ Са/ сал.../ сальмонельоз, сальмонеллёз
- УДК/ 5 Математика. Природничi науки/ 57 Бiологiчнi науки в цiлому/ 57.08 Біологічні методики, експериментальні методи та обладнання/ 57.083 Мікробіологічні, вірусологічні, імунологічні методи і методики/ 57.083.1 Мікробіологічні методи і методики. Культури мікроорганізмів
|