Берегова И.В.
Пектины и каррагиналы в молочных продуктах нового поколения
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Берегова И.В. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 14-15.
Шифр: 36.95 УДК: 637.1 ББК: 36.95
Є складовою частиною документа: Молочное дело
| Назва головного документа: | Молочное дело |
| Дата видання головного документа: | 2008 |
| Номер частини головного документа: | №6 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочні.../ молочні продукти, молочные продукты
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові добавки, пищевые добавки
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові добавки, пищевые добавки/ харчові добавки рослинного походження, пищевые добавки растительного происхождения
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові технології, пищевые технологии
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво молочних продуктів, производство молочных продуктов
- Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, хранение/ зберігання харчових продуктів, хранение пищевых продуктов
- Ключові слова/ П/ Пе/ пектин, пектин
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти
|