Колесникова С.С.
Вопросы качества сгущенного молока
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Колесникова С.С. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 45-47.
Шифр: 36.950.4 УДК: 637.142.2 ББК: 36.950.4
Є складовою частиною документа: Молочное дело
| Назва головного документа: | Молочное дело |
| Дата видання головного документа: | 2008 |
| Номер частини головного документа: | №6 |
Теми документа- Ключові слова/ П/ Па/ пас.../ пастеризація харчових продуктів, пастеризация пищевых продуктов
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочна.../ молочна сировина, молочное сырье
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво молочних продуктів, производство молочных продуктов
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів/ 36.950 Окремі процеси виробництва молока/ 36.950.4 Пастеризація і стерилізація молока
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, quality/ якість молочної продукції, качество молочной продукции
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко/ молоко згущене, молоко сгущеное
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочні.../ молочні консерви, молочные консервы
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти/ 637.14 Оброблене молоко/ 637.142 Концентроване молоко/ 637.142.2 Конденсоване, згущене молоко, вершки, сироватка та ін. молочні продукти
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво молока та молочних продуктів
|