укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Гуляєв-Зайцев С.. Наріжний С.
Концентрація поверхнево- активних речовин
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Гуляєв-Зайцев С.. Наріжний С.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 16-17.
Шифр:
35.782.4
УДК:
664.33:637.1
ББК:
35.782.4+36.95
Аннотацiя:
У статті висвітлюється практика використання рослинних жирів при виробництві сметани, згущеного молока, сирів.
Є складовою частиною документа:
Харчова і переробна промисловість
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Харчова і переробна промисловість
Дата видання головного документа
:
2008
Номер частини головного документа
:
№ 6
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочні.../ молочні продукти, молочные продукты
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво молочних продуктів, производство молочных продуктов
Ключові слова/ Ж/ Жи/ жири, жиры/ жири рослинного походження, жиры растительного происхождения
Ключові слова/ К/ Ки/ кисломолочні продукти, кисломолочные продукты
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 35 Хімічна технологія. Хімічне виробництво/ 35.782 Жири та олії/ 35.782.4 Виробництво харчових жирів. Маргарин
Ключові слова/ Р/ Ро/ рос.../ рослинні.../ рослинні жири, растительные жиры
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.3 Виробництво харчових жирiв та масел. Маргарин. Протеїнвмісні харчові продукти/ 664.33 Харчові рослинні жири
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'