укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Соколенко А.. Шевченко О..
Нові технології одержання соків дають змогу виготовляти більше високоякісної продукції
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Соколенко А.. Шевченко О..
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 18-20.
Шифр:
36.91
УДК:
663.81
ББК:
36.91
Є складовою частиною документа:
Харчова і переробна промисловість
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Харчова і переробна промисловість
Дата видання головного документа
:
2008
Номер частини головного документа
:
№ 6
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.91 Переробка та зберігання плодів та овочів
Ключові слова/ Н/ На/ нап.../ напої, напитки
Ключові слова/ С/ Со/ соки
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.6/.8 Вода для напоїв, та iнших промислових призначень. Мiнеральнi води. Лiкувальнi води. Морозиво/ 663.8 Основні інгредієнти для купажуваня напоїв. Фруктові та овочеві соки. Сиропи. Лікери. Безалкогольні напої/ 663.81 Фруктові соки. Овочеві соки. Сиропи для безалкогольних напоїв
Ключові слова/ О/ Од/ одержання/ одержання соків, получение соков
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво соків, производство соков
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'