Слободкін В.І.
Методи контролю якості санітарної обробки
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Слободкін В.І. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 34-35.
Шифр: 51.1 УДК: 613.4 ББК: 51.1
Є складовою частиною документа: Молочное дело
| Назва головного документа: | Молочное дело |
| Дата видання головного документа: | 2008 |
| Номер частини головного документа: | № 7 |
Теми документа- Ключові слова/ С/ Са/ сан.../ санітар, санитар/ санітарно.../ санітарно-гігієнічний стан підприємств, санитарно-гигиеничное состояние предприятий
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко/ молокопереробне підприємство, молокоперерабатывающее предприятие
- ББК/ 5 Охорона здоров'я. Медичні науки/ 51.1 Соціальна гігієна та організація служби охорони здоров'я
- Ключові слова/ Г/ Гі/ гіг.../ гігієна, гигиена, hygiene/ гігієна праці, гигиена труда
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конт.../ контроль, контроль/ контроль якості, контроль качества/ контроль якості санітарної обробки, контроль качества санитарной обработки
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 61 Медичнi науки/ 613 Гігієна в цілому. Особисте здоров'я та гігієна/ 613.4 Особиста гігієна. Одяг
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво молока та молочних продуктів
|