укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Мясное дело
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2008
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Корсар
Мова:
Російська
Обсяг:
74 с
Шифр:
36.92
УДК:
637.52
ББК:
36.92
Є складовою частиною документа:
Мясное дело
Складові частини документа:
Мартинюк І.О. Амарант - перспективна сировина для виробництва продуктів лікувально-профілактичного призначення
. - С. 56-58.
Усатенко Н.Ф., Свириденко Т.А. Використання відходів птахівництва
. - С. 30-32.
Золюк И. Еще раз о сое
. - С. 14-17.
Вильфер Р. Критерии выбора облочек для сыровяленых колбас
. - С. 18-21.
Пасичный В.Н. Рациональность использования комбинированных пищевых добавок
. - С. 8-10.
Козак В.Л. Роль микроорганизмов в технологии производства сырокопченых колбас
. - С. 52-54.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 6
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'