укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Біленька І.
Консервування фруктових і ягідних пюре
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Біленька І.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 14-15.
Шифр:
3691
УДК:
664.85
ББК:
36.91
Аннотацiя:
Про виробництво м'яса кролів.
Є складовою частиною документа:
Харчова і переробна промисловість
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Харчова і переробна промисловість
Дата видання головного документа
:
2008
Номер частини головного документа
:
№ 7
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.91 Переробка та зберігання плодів та овочів
Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конс.../ консерв.../ консервування, консервирование/ консервування плодових і ягідних пюре, консервирование плродовых и ягодных пюре
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.8/.9 Виробництво консервiв/ 664.8 Консервування харчових продуктів ( в цілому ). Консервування овочевих продуктів рослинного походження/ 664.85 Консервування плодів (фруктів і ягід, включаючи горіхи)
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва/ Переробка фруктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'