Нікітенко А.М.,
Забійні якості та поживна цінність м'яса бичків залежно від дози гомотипу
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Нікітенко А.М., Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 50-51.
Шифр: 36.92 УДК: 637.5 ББК: 36.92
Є складовою частиною документа: Мясное дело
| Назва головного документа: | Мясное дело |
| Дата видання головного документа: | 2008 |
| Номер частини головного документа: | № 7 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясне виробництво, мясное производство
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясна продуктивність, мясная продуктивность
- Ключові слова/ Я/ Ял/ яловичина, говядина
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'яса, производство мяса
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'яса, качество мяса
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека м'яса, молока та яєць, безопасность мяса, молока и яиц
- Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой/ забійні якості бугайців, забойные качества бычков
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|