головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Бутенко Л.А., Ковтуненко Л.Я., Ховикова Ж.А.
Технология приготовления кондитерских изделий

Вид документа: Навчальний посібник
Рiк видання: 1980 Мiсце видання: К. Видавництво: Вища шк.
Автор: Бутенко Л.А., Ковтуненко Л.Я., Ховикова Ж.А. Авторський знак: Б93 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 184 с.
Шифр: 36.86 УДК: 664.6(075.8) ББК: 36.86
Загальна інформація
 Ціна:13,25 грн
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
А 136881    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'