Кострицька О.О., Романчук І.О.
Дослідження біологічної цінності сиру кисломолочного
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Кострицька О.О., Романчук І.О. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 51-54.
Шифр: 36.958 УДК: 637.3 ББК: 36.958
Є складовою частиною документа: Вісник аграрної науки
| Назва головного документа: | Вісник аграрної науки |
| Дата видання головного документа: | 2008 |
| Номер частини головного документа: | № 7 |
Теми документа- Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сир, творог, сыр
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, quality/ якість сирів, качество сыров
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів/ 36.958 Сироробство
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва сирів, технология производства сыров
- Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сир, творог, сыр/ сироробство, сыроделие
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.3 Сир та сироваріння
|