укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продукты и ингредиенты
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2008
Мова:
Російська
Обсяг:
114 с
Шифр:
36
УДК:
664
ББК:
36
Є складовою частиною документа:
Продукты и ингредиенты
Складові частини документа:
Гидроколлоидные компаунды как более экономичная альтернатива пектину
. - С. 36-37.
Гура В.Л. Зарубежный опыт развития молочной промышленности
. - С. 54-56.
Киселева О.А. Использование сухой клейковины в хлебопечении
. - С. 22-23.
Дидух Н.А. Использование чистых культур Bifidobacterium longum в производстве био-йогурта
. - С. 50-53.
Рибак О.М., Поліщук Г.Є., Рябоштан О.М. Інгредієнти для виробництва морозива
. - С. 40-45.
Пинчук А. Наполнители вкусной жизни
. - С. 12-13.
Гагарина А. Шоколадная стабильность
. - С. 24-25.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 7
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові добавки, пищевые добавки
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'