Хвыля С.И., Пчелкина В.А.
Структурно-функциональные особенности соевых белковых продуктов
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Хвыля С.И., Пчелкина В.А. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 24-28.
Шифр: 36.927 УДК: 637.523 ББК: 36.927
Аннотацiя: | Применение соевых высокобелковых продуктов как функциональных ингредиентов при производстве вареных колбасных изделий. | Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2008 |
| Номер частини головного документа: | № 7 |
Теми документа- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбасне виробництво, колбасное производство
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва ковбас, технология производства колбас
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові добавки, пищевые добавки
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові добавки, пищевые добавки/ харчові добавки рослинного походження, пищевые добавки растительного происхождения
- Ключові слова/ С/ Со/ соє.../ соєві білки, соевые белки
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.927 Виробництво ковбас
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво ковбас, производство колбас
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы/ ковбаси варені, колбасы вареные
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.523 Виробництво ковбас
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|