головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Хвыля С.И., Пчелкина В.А.
Структурно-функциональные особенности соевых белковых продуктов

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Хвыля С.И., Пчелкина В.А. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 24-28.
Шифр: 36.927 УДК: 637.523 ББК: 36.927
Аннотацiя:Применение соевых высокобелковых продуктов как функциональных ингредиентов при производстве вареных колбасных изделий.
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Мясной бизнес
 Дата видання головного документа:2008
 Номер частини головного документа:№ 7
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'