укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продукты и ингредиенты
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2008
Мова:
Російська
Обсяг:
128 с
Шифр:
36
УДК:
664
ББК:
36
Є складовою частиною документа:
Продукты и ингредиенты
Складові частини документа:
Шубина Г. В Украине свой сегмент "премиум", особый
. - С. 78-79
Оболкина В.И. Вкусоароматические добавки и красители
. - С. 26-29.
Оболкина В.И. Методы сенсорного анализа для оценки качества кондитерских и хлебобулочных изделий
. - С. 30-31.
Коваль А. Обзор рынка кисломолочной продукции Украины
. - С. 48-54.
Носаль Ю. Обзор рынка пива
. - С. 106-107.
Гуреева В.С. Передовые технологии в производстве кондитерских изделий
. - С. 30-31.
Красильников В.Н. Перспективы развития технологии жиров и масел
. - С. 56-57.
Чалый А. Современный способ фильтрации вина
. - С. 99-103.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 8
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові добавки, пищевые добавки
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'