Оболкина В.И.
Методы сенсорного анализа для оценки качества кондитерских и хлебобулочных изделий
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Оболкина В.И. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 30-31.
Шифр: 36.86 УДК: 664.6 ББК: 36.86
Є складовою частиною документа: Продукты и ингредиенты
| Назва головного документа: | Продукты и ингредиенты |
| Дата видання головного документа: | 2008 |
| Номер частини головного документа: | № 8 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.86 Кондитерське виробництво
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ кондитерське виробництво, кондитерское производство
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, quality/ якість продукції, product quality
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технології, технологии
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ передові технології, передовые технологии
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, quality/ якість харчових продуктів, качество пищевых продуктов
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, quality/ якість продовольчих товарів, качество продовольственных товаров
- Ключові слова/ О/ Ор/ орган.../ органолептичний аналіз, органолептический анализ
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ кондитерські вироби, кондитерские изделия
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби
|