Шубина Г.
В Украине свой сегмент "премиум", особый
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Шубина Г. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 78-79
Шифр: 36.924 УДК: 637.521 ББК: 36.924
Аннотацiя: | Многие эксперты рынка замороженных полуфабрикатов отмечают тенденцию насыщения сегмента пельменей и говорят о перспективах развития сегмента "премиум". | Є складовою частиною документа: Продукты и ингредиенты
| Назва головного документа: | Продукты и ингредиенты |
| Дата видання головного документа: | 2008 |
| Номер частини головного документа: | № 8 |
Теми документа- Ключові слова/ Р/ Ри/ рин.../ ринок, рынок/ ринок м'ясних продуктів, рынок мясных продуктов
- Ключові слова/ Н/ На/ нап.../ напівфабрикати, полуфабрикаты
- Ключові слова/ П/ Пе/ пельмені, пельмени
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.924 Виробництво м'ясних напівфабрикатів
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'ясних продуктів, качество мясных продуктов
- Ключові слова/ Н/ На/ нап.../ напівфабрикати, полуфабрикаты/ напівфабрикати м'ясні, полуфабрикаты мясные
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні напівфабрикати, мясные полуфабрикаты
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.521 Напівфабрикати та їх виробництво
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ вироби, изделия/ вироби з м'яса, изделия из мяса
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|