укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Бочарова О.
Біологічна цінність плодових соків
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Бочарова О.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 14-15.
Шифр:
36
УДК:
635.077
ББК:
36.913
Є складовою частиною документа:
Харчова і переробна промисловість
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Харчова і переробна промисловість
Дата видання головного документа
:
2008
Номер частини головного документа
:
№ 8-9
Теми документа
Ключові слова/ Б/ Бі/ біо.../ біолог.../ біологічна.../ біологічна цінність продуктів харчування, біологическая ценность продуктов питания
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 631/635 Управління сільським господарством. Агрономія. Садівництво/ 633/635 Рослинництво в цілому. Рільництво. Садівництво/ 635 Овочівництво і декоративне садівництво/ 635.07 Сільськогосподарська продукція. Врожаї рослин (цілих рослин, частин та ін.)/ 635.077 Соки. Інші види свіжої продукції
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.87 Бродильне виробництво. Виробництво безалкогольних напоїв/ 36.877 Виробництво слабоалкогольних напоїв (квас, брага та ін)
Ключові слова/ П/ Пл/ пло.../ плодові, плодовые/ плодові соки, плодовые соки
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'