Супіханов Б.К., Кожедуб Ю.В.
Стан і перспективи формування стандартів у сфері технології виробництва харчових продуктів
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Супіханов Б.К., Кожедуб Ю.В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 3-7.
Шифр: 30ц УДК: 658.516.3 ББК: 30ц
Є складовою частиною документа: Економіка АПК
| Назва головного документа: | Економіка АПК |
| Дата видання головного документа: | 2008 |
| Номер частини головного документа: | № 7 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 30 Техніка і технічні науки в цілому/ 30ц Стандартизація, нормалізація, визначення технічних умов. Метрологія,сертифікація
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість харчових продуктів, качество пищевых продуктов
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 65 Управлiння пiдприємствами. Органiзацiя виробництва, торговлi та засоби зв'язку/ 658 Організація виробництва. Менеджмент. Економіка підприємств. Організація та техніка торгівлі/ 658.5 Організація та планування виробництва (виробн.процесів). Конструювання (проектування). Управління виробниц. Контроль/ 658.51 Організація виробничого процесу/ 658.516 Стандартизація та нормалізація на виробництві. Уніфікація. Зменшення номенклатури продукції./ 658.516.3 Стандартизація та нормалізація технологічних процесів
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва харчових продуктів, технология производства пищевых продуктов
|