Бірта Г.О.
Санітарно-гігієнічна оцінка м'яса свинини і загиблих тварин
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Бірта Г.О. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 43-45.
Шифр: 46.5 УДК: 637.5 ББК: 46.5
Є складовою частиною документа: Ефективне тваринництво
| Назва головного документа: | Ефективне тваринництво |
| Дата видання головного документа: | 2008 |
| Номер частини головного документа: | № 7 |
Теми документа- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 46 Спеціальне (приватне) тваринництво/ 46.5 Свинарство
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво свинини, производство свинины
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясо-жирове виробництво, мясо-жировое производство
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясо свиней, мясо свиней
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ вирощування, выращивание/ вирощування свиней, выращивание свиней/ вирощування свиней на м'ясо
- Ключові слова/ Е/ Ек/ еко/ екологіч.../ екологічний.../ екологічний аспект вирощування свиней, экологический аспект выращивания свиней
- Ключові слова/ С/ Ск/ скл.../ склад, склад/ склад свинини, состав свинины
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
|