укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продукты и ингредиенты
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2008
Мова:
Російська
Обсяг:
114 с
Шифр:
36
УДК:
664
ББК:
36
Є складовою частиною документа:
Продукты и ингредиенты
Складові частини документа:
Орлов И. Ароматизаторы для молочных продуктов
. - С. 49.
Якубчак О.М. Вимоги до молока, що використовують для виробництва сирів
. - С. 41.
Якубчак О.М. Молочнокислі продукти
. - С. 42-45.
Дудко С.Д. Оборудование для выпечки печенья
. - С. 30-31.
Твердохлеб А.В. Очерк о маслообразователях
. - С. 46-47.
Поліпшувачі хліба: теорія і практика
. - С. 18-19.
Тевелева В.В., Кулев Д.Х. Функционально-технологические свойства комплексных пищевых добавок на основе молочной кислоты и лактатов
. - С. 104-105.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 9
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові добавки, пищевые добавки
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'