укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продукты и ингредиенты
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2008
Мова:
Російська
Обсяг:
102 с
Шифр:
36
УДК:
664
ББК:
36
Є складовою частиною документа:
Продукты и ингредиенты
Складові частини документа:
Стасіневич С.А. "Кристалізація" при виробництві цукру в Україні
. - С. 6-8.
Петров Н. Брынза Фете не Кабралес. Знакомьтесь: овечьи сыры
. - С. 42-45.
Гагарина А. Мини-пекарни
. - С. 18-22.
Якубчак О.М., Адаменко Л.В. Молоко овець та його ветеринарно-санітарна експертиза
. - С. 48-49.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 10
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові добавки, пищевые добавки
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'