укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Мясное дело
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2008
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Корсар
Мова:
Російська
Обсяг:
61 с
Шифр:
36.92
УДК:
637.52
ББК:
36.92
Є складовою частиною документа:
Мясное дело
Складові частини документа:
Ощипок І.М. Деякі аспекти виробництва м'ясних виробів з давальницької сировини
. - С. 46-47.
Масліков М.М. Кріогенні технології у харчовій промисловості
. - С. 44-45.
Тихая А. Настоящей колбасе - натуральную оболочку!
. - С. 48-50.
Гартиут Ребейн Определение температур термической обработки рыбы и морепродуктов
. - С. 40.
Дьяченко Д. Экзотическое мясо
. - С. 37.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 10
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'