укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Онгарбаева Н., Сабирова М.
Мукомольные свойства пшеницы различной твердозерности
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Онгарбаева Н., Сабирова М.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 66-67.
Шифр:
36.82
УДК:
664.7
ББК:
36.822
Є складовою частиною документа:
Хранение и переработка зерна
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Хранение и переработка зерна
Дата видання головного документа
:
2008
Номер частини головного документа
:
№ 10
Теми документа
Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошно, мука/ борошномельно-круп'яні виробництва, мукомольно-крупяные производства
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво./ 36.822 Борошномельне виробництво
Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошно, мука/ борошно пшеничне, мука пшеничная
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.7 Зберігання та переробка зерна. Борошномельне і круп'яне виробництво. Виробництво харчових продуктів із зерна
Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошномельні властивості, мукомольные свойства/ борошномельні властивості зерна пшениці, мукомольные свойства зерна пшеницы
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'