укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Грищенко Ф.В.
Технологія виробництва харчових продуктів: порівняння розвитку міжнародної та національної нормативних баз
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Грищенко Ф.В.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 15-18.
Шифр:
65.30
УДК:
664:338.439.6
ББК:
36+30ц
Є складовою частиною документа:
Зернові продукти і комбікорми
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Зернові продукти і комбікорми
Дата видання головного документа
:
2008
Номер частини головного документа
:
№ 3
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 30 Техніка і технічні науки в цілому/ 30ц Стандартизація, нормалізація, визначення технічних умов. Метрологія,сертифікація
Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандарти, стандарты
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
Ключові слова/ П/ По/ пор.../ порівняльний аналіз, сравнительный анализ
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова промисловість, пищевая промышленность
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка продуктів харчув./ 338.439.6 Забезпечення дотримання стандартів продовольства. Постачання продовольчих товарів. Продовольча безпека
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Ключові слова/ Н/ Но/ нор.../ норматив, норматив/ нормативна база, нормативная база
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'