укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Бовкун А.
Зміна складових частин сирної маси під час визрівання продукту
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Бовкун А.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 12-13.
Шифр:
36
УДК:
637.33
ББК:
36.958
Є складовою частиною документа:
Харчова і переробна промисловість
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Харчова і переробна промисловість
Дата видання головного документа
:
2008
Номер частини головного документа
:
№ 12
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів/ 36.958 Сироробство
Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сир, творог, сыр/ сироробство, сыроделие
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.3 Сир та сироваріння/ 637.33 Процеси сироваріння
Ключові слова/ Р/ Ро/ роз.../ розпад білків, распад белков
Ключові слова/ В/ Ви/ виз.../ визрівання сирів, вызревание сыров
Ключові слова/ Д/ До/ доз.../ дозрівання сирної маси, дозревание сырной массы
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'