Назаренко І.В., Сморочинський О.М.
Технологія переробки продукції тваринництва
Вид документа: Методичний посібник
Рiк видання: 2008 Мiсце видання: Миколаїв Видавництво: МДАУ
Автор: Назаренко І.В., Сморочинський О.М. Авторський знак: Н19 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 70 с.
Шифр: 45 УДК: 637.03 ББК: 45
Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/docs/eldocs/2008/Nazarenko_I.TPPT_lab_prakt.pdf
| Додаткові відомості щодо назви: | Методичні рекомендації для виконання лабораторно-практичних робіт з навчального модуля студентами факультету ТВППТ спец. 6.090102 |
| Відомості про відповідальність: | Факультет ТВППТ |
| Супроводжувальні матеріали: | Ел. копія |
Теми документа- Ключові слова/ М/ Мо/ мод.../ модуль, модуль/ модуль навчальний, модуль учебный
- Ключові слова/ Т/ Тв/ тваринництво, животноводство
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 45 Загальне тваринництво
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологічний.../ технологічний процес, технологический процесс
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість молока, качество молока
- Ключові слова/ С/ Се/ сеп.../ сепаратори, сепараторы
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва/ Назаренко І.В.
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'ясних продуктів, качество мясных продуктов
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конт.../ контроль, контроль/ контроль якості, контроль качества
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість меду, качество меда
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.03 Способи та прийоми обробки тваринницької продукції
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко/ молоко коров'яче, молоко коровье
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість консервів, качество консервов
- БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Видання для лабораторних занять
- БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Видання для виконання практичних робіт
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво молока та молочних продуктів
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
А |
|
|
10 |
0 |
Чз |
|
|
5 |
0 |
|