укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продукты и ингредиенты
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2008
Мова:
Російська
Обсяг:
102 с
Шифр:
36
УДК:
664
ББК:
36
Є складовою частиною документа:
Продукты и ингредиенты
Складові частини документа:
Пешук Л.В., Радзієвська І.Г. Використання купажованого жиру в технології нових маргаринів
. - С. 54-56.
Оболкина В.И. Использование гидроколлоидов и их комплексных смесей для формирования разнообразных структур кондитерских изделий
. - С. 28-29.
Якубчак О.М. Кисломолочні продукти. Йогурт
. - С. 44.
Гагарина А. Настоящее и будущее украинской выпечки
. - С. 22-26.
Негруца И.В.,Кулев Д.Х. Образование и роль аминов в вине
. - С. 76-78.
Василенко О.О. Основні тенденції розвитку рибної галузі в Україні
. - С. 66-67.
Мартыненко Н. Пакеты дой-пак. Упаковка, прошедшая путь от диковинки до стандарта
. - С. 49.
Леснова О.А., Китач Н.П. Природные красители в кондитерском производситве
. - С. 38.
Крижова Ю.П. Технологія виробництва котлет,збагачених йодом і селеном. Корекція селенового та йодного статусу шляхом раціоналізації харчування
. - С. 60-62.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 11
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові добавки, пищевые добавки
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'