Домарецький В.
Трансгенна сировина може негативно впливати на якість виготовлених харчових продуктів
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Домарецький В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 9-11.
Шифр: 41.31 УДК: 631.528 ББК: 41.31
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
| Назва головного документа: | Харчова і переробна промисловість |
| Дата видання головного документа: | 2009 |
| Номер частини головного документа: | № 2-3 |
Теми документа- Ключові слова/ Г/ Ге/ ген, ген/ генна інженерія, генная инженерия
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 41 Загальне рослинництво/ 41.3 Селекція, насінництво, сорти/ 41.31 Селекція та генетика сільськогосподарських культур
- Ключові слова/ Т/ Тр/ тра.../ тран.../ трансгенні рослини, трансгенные растения
- Ключові слова/ Г/ Ге/ ген, ген/ генетично/ генетично модифіковані організми, ГМО, генетически модифицированные организмы
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 631/635 Управління сільським господарством. Агрономія. Садівництво/ 631Загальна характеристика сiльського господарства/ 631.5 Сiльськогосподарськi роботи. Агротехніка/ 631.52 Поліпшення видів, сортів рослин. Прикладна генетика. Селекція тощо/ 631.528 Поліпшення за допомогою мутації ( природної та індукованої мутації)
- Ключові слова/ Г/ Ге/ ген, ген/ генетично/ генетично модифіковані рослини, генетически модифицированные растения/ генетично модифікована соя, генетически модифицированная соя
|