Осейко М.
Вміст токоферолів у оліях під час зберігання та їх роль у забезпеченні якості й безпечності продукції
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Осейко М. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 17-18.
Шифр: 35782 УДК: 665.3 ББК: 35.782
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
| Назва головного документа: | Харчова і переробна промисловість |
| Дата видання головного документа: | 2009 |
| Номер частини головного документа: | № 2-3 |
Теми документа- Ключові слова/ Р/ Ро/ рос.../ рослинні.../ рослинні олії, растительные масла
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 35 Хімічна технологія. Хімічне виробництво/ 35.782 Жири та олії
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість та безпека харчових продуктів, качество и безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ А/ Ан/ ант.../ анти.../ антиоксиданти, антиоксиданты
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 665 Технологiя олiї, жиру, воску, нафтопродуктiв/ 665.1/.3 Виробництво олiї, жиру, воску/ 665.3 Олії, жири, віск, фосфатиди рослинного походження
- Ключові слова/ Т/ То/ ток.../ токофероли, токоферолы
- Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, хранение/ зберігання олій, хранение масел
|