головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Анищенко І., Рудик Т.
Безпечність харчових продуктів на основі принципів НАССР: проблеми та шляхи вирішення

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Анищенко І., Рудик Т. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 11-17.
Шифр: 30ц УДК: 006 ББК: 30ц
Аннотацiя:Розглянуто проблеми, які виникають під час упровадження системи управління безпечністю харчових прродуктів (СУБХП), та запропоновано шляхи їх вирішення.

Електронна версія документа: http://www.nbuv.gov.ua/portal/natural/ssya/2009_1/35-38.pdf

Є складовою частиною документа: Стандартизація. Сертифікація. Якість
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Стандартизація. Сертифікація. Якість
 Дата видання головного документа:2009
 Номер частини головного документа:№ 1
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'