Анищенко І., Рудик Т.
Безпечність харчових продуктів на основі принципів НАССР: проблеми та шляхи вирішення
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Анищенко І., Рудик Т. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 11-17.
Шифр: 30ц УДК: 006 ББК: 30ц
Аннотацiя: | Розглянуто проблеми, які виникають під час упровадження системи управління безпечністю харчових прродуктів (СУБХП), та запропоновано шляхи їх вирішення. |
Електронна версія документа: http://www.nbuv.gov.ua/portal/natural/ssya/2009_1/35-38.pdf
Є складовою частиною документа: Стандартизація. Сертифікація. Якість
| Назва головного документа: | Стандартизація. Сертифікація. Якість |
| Дата видання головного документа: | 2009 |
| Номер частини головного документа: | № 1 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 30 Техніка і технічні науки в цілому/ 30ц Стандартизація, нормалізація, визначення технічних умов. Метрологія,сертифікація
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандартизація, стандартизация
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість харчових продуктів, качество пищевых продуктов
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ система, система/ система управління, система управления/ система управління безпечністю харчових продуктів, СУБХП; система упраівления безопасностью пищевых продуктов, СУБПП
- БД(П) WEB-картотека наукової періодики України/ Економіка
|