Мазур Г., Дзюба Т.
Харчові продукти: системи управління безпечністю
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Мазур Г., Дзюба Т. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 58-60.
Шифр: 30ц УДК: 006 ББК: 30ц
Аннотацiя: | Описано чинні міжнародні стандарти на системи управління безпечністю харчової продукції. | Є складовою частиною документа: Стандартизація. Сертифікація. Якість
| Назва головного документа: | Стандартизація. Сертифікація. Якість |
| Дата видання головного документа: | 2009 |
| Номер частини головного документа: | № 1 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 30 Техніка і технічні науки в цілому/ 30ц Стандартизація, нормалізація, визначення технічних умов. Метрологія,сертифікація
- Ключові слова/ М/ Мі/ Між/ міжнародні.../ міжнародні стандарти, международные стандарты/ міжнародні стандарти, ISO; международные стандарты, ISO
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандартизація, стандартизация
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість харчових продуктів, качество пищевых продуктов
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ система, система/ система управління, система управления/ система управління безпечністю харчових продуктів, СУБХП; система упраівления безопасностью пищевых продуктов, СУБПП
|