Сморочинський О.М., Пелих В.Г., Назаренко І.В.
Методичні рекомендації "Технологічне обладнання переробки м'яса" для лабораторно-практичних робіт для студентів з напряму підготовки 6.090102 "ТВППТ"
Вид документа: Методичний посібник
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: Миколаїв Видавництво: МДАУ
Автор: Сморочинський О.М., Пелих В.Г., Назаренко І.В. Авторський знак: С51 Вид автора: організація
Мова: Українська Обсяг: 60 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.5:664 ББК: 36.92
Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/docs/eldocs/2009/Smorochinskiy_O.Tehnolog_obl_per_myasa_lab_prakt.PDF
| Відомості про відповідальність: | Факультет ТВППТ |
| Супроводжувальні матеріали: | Ел. копія |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
А |
|
|
5 |
0 |
Чз |
|
|
5 |
0 |
|