укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Ролько О.
Упровадження інтегрованої системи управління на м'ясопереробному підприємстві
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Ролько О.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 56-60.
Шифр:
65.290
УДК:
65-01:637.5
ББК:
65.290-21
Є складовою частиною документа:
Стандартизація. Сертифікація. Якість
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Стандартизація. Сертифікація. Якість
Дата видання головного документа
:
2009
Номер частини головного документа
:
№ 2
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.29 Економіка підприємства (фірми). Загальні основи економіки підприємства./ 65.290 Підприємництво. Бізнес. Комерційна діяльність підприємства/ 65.290-21 Менеджмент. Управління в підприємствах і організаціях. Контролінг
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість та безпека харчових продуктів, качество и безопасность пищевых продуктов
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясопереробне підприємство, мясоперерабатывающее предприятие
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 65 Управлiння пiдприємствами. Органiзацiя виробництва, торговлi та засоби зв'язку/ 65-01Теорiя управлiння пiдприємствами. Менеджмент
Ключові слова/ І/ Ін/ інт.../ інте.../ інтег.../ інтегрована.../ інтегрована система, интегрированная система/ інтегрована система управління (ІСУ), интегрированная система управления (ИСУ)
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'