укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Єгорова А.В.
Удосконалення технології виробництва функціональних продуктів харчування на основі зерна
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Єгорова А.В.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 32-34.
Шифр:
36.8
УДК:
664.76
ББК:
36.823
Є складовою частиною документа:
Зернові продукти і комбікорми
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Зернові продукти і комбікорми
Дата видання головного документа
:
2009
Номер частини головного документа
:
№ 1
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво./ 36.823 Круп'яне виробництво
Ключові слова/ З/ Зе/ зер.../ зерно, зерно/ зерно і зернопродукти, зерно и зернопродукты
Ключові слова/ Е/ Ек/ екс.../ екструдоване зерно, экструдированное зерно
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.7 Зберігання та переробка зерна. Борошномельне і круп'яне виробництво. Виробництво харчових продуктів із зерна/ 664.76 Різна продукція переробки зерна. Побічна продукція і відходи
Ключові слова/ Ф/ Фу/ функціональні продукти харчування, функциональные пищевые продукты
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'