укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Грищенко Ф.В.
Технологічні процеси в харчовій промисловості: аналіз стану міжнародної нормативної бази
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Грищенко Ф.В.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 19-22.
Шифр:
36
УДК:
664
ББК:
36
Є складовою частиною документа:
Зернові продукти і комбікорми
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Зернові продукти і комбікорми
Дата видання головного документа
:
2009
Номер частини головного документа
:
№ 2
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова промисловість, пищевая промышленность
Ключові слова/ І/ Іс/ ISO
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологічні.../ технологічні процеси, технологические процессы
Ключові слова/ М/ Мі/ Між/ міжнародна.../ міжнародна нормативна база, международная нормативная база
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'