Студеняк І.П., Ажнюк Ю.М., Чучка І.М.
Основи стандартизації та сертифікації товарів і послуг
Вид документа: Підручник
Рiк видання: 2007 Мiсце видання: К. Видавництво: Кондор
Автор: Студеняк І.П., Ажнюк Ю.М., Чучка І.М. Авторський знак: С88 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 152 с.
Шифр: 65.422ц УДК: 006.063 ББК: 65.422ц
| Додаткові відомості щодо назви: | опорний конспект |
Теми документа- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.42 Економіка торгівлі. Товарні біржі/ 65.422 Економіка внутрішньої торгівлі в цілому
- Ключові слова/ С/ Се/ сер.../ сертифікація, сертификация
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандартизація, стандартизация
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандартизація, стандартизация/ стандартизація і нормування, стандартизация и нормирование
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандартизація, стандартизация/ стандартизація продукції тваринництва, стандартизация продукции животноводства
- УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 339 Торгiвля. Мiжнароднi економiчнi вiдносини. Свiтова економiка
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.9 Стандартизація вимірювань ваги, розміру і часу
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.06 Методи впровадження стандартів/ 006.063 Сертифікація і маркування продукції для підтвердження відповідності стандартам
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандартизація, стандартизация/ стандартизація технологічного процесу, стандартизация технологического процесса
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандартизація, стандартизация/ стандартизація методів дослідження, стандартизация методов исследования
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Чз |
139495 |
|
1 |
0 |
|