Малигіна В.Д., Титаренко Л.Д., Породіна Л.В., Лихоніна Г.О., Лазарєнко Н.Т., Холодова О.Ю.
Основи експертизи продовольчих товарів
Вид документа: Навчальний посібник
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: Кондор
Автор: Малигіна В.Д., Титаренко Л.Д., Породіна Л.В., Лихоніна Г.О., Лазарєнко Н.Т., Холодова О.Ю. Авторський знак: О-75 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 296 с.
Шифр: 36-909 УДК: 664(075.8) ББК: 36-909
| Додаткові відомості щодо назви: | навч. посіб. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
- Ключові слова/ А/ Ан/ ана.../ аналіз, анализ, analysis
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочна.../ молочна продуктивність, молочная продуктивность
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочне.../ молочне виробництво, молочное производство
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясне виробництво, мясное производство
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти, мясные продукты
- Ключові слова/ А/ Ан/ ана.../ аналіз, анализ, analysis/ аналіз кормів, анализ кормов
- Ключові слова/ Х/ Хі/ хімічний склад, химический состав/ хімічний склад природних вод, химический состав природных вод
- Ключові слова/ Х/ Хі/ хімічні.../ хімічні речовини, химические вещества
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36-909 Захист харчових продуктів
- Ключові слова/ Е/ Ек/ екс.../ експертиза, экспертиза/ експертиза харчової продукції, экспертиза пищевой продукции
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/ (075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів/ (075.8) Підручники та навчальні посібники для університетів, вищих навчальних закладів
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво молока та молочних продуктів
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
А |
144331 |
|
1 |
0 |
А |
144341 |
|
1 |
0 |
Чз |
139736 |
|
1 |
0 |
Чз |
144319 |
|
1 |
0 |
|