ДСТУ 3143-95 М'ясо птиці (тушки курей, качок, гусей, індиків, цесарок
Вид документа: Стаття періодики
Мова: Українська Обсяг: С. 11-15.
Шифр: 46.8 УДК: 637.54:006 ББК: 36.931+30ц
Є складовою частиною документа: Ефективне птахівництво
| Назва головного документа: | Ефективне птахівництво |
| Дата видання головного документа: | 2009 |
| Номер частини головного документа: | № 11 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 30 Техніка і технічні науки в цілому/ 30ц Стандартизація, нормалізація, визначення технічних умов. Метрологія,сертифікація
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандарти, стандарты
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясо птиці, мясо птицы
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.93 Виробництво птахопродуктів/ 36.931 Переробка птиці
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.54 М'ясо домашніх птахів та пернатої дичини
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техніч.../ технічні.../ технічні умови, технические условия
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва/ Переробка птиці
|