Вступ до спеціальності: Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
Вид документа: Навчальний посібник
Рiк видання: 2008 Мiсце видання: Суми Видавництво: Університетська книга
Авторський знак: В85
Мова: Українська Обсяг: 255 с.
Шифр: 45 УДК: 636(075.8) ББК: 45
Аннотацiя: | Розглянуто мету і завдання курсу, історію зооінженерної науки, освіти і практики, звязок технології тваринництва з біологією, агрономією, технікою, економікою, екологією. |
| Додаткові відомості щодо назви: | навч. посібник |
| Відомості про відповідальність: | за ред. О.В. Крятова |
Теми документа- Ключові слова/ Т/ Тв/ тваринництво, животноводство
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 45 Загальне тваринництво
- Ключові слова/ К/ Ко/ коз.../ козівництво, козоводство
- Ключові слова/ К/ Кр/ кро.../ кролі, кролики/ кролівництво, кролиководство
- Ключові слова/ В/ Ве/ вет.../ ветеринар, ветеринар/ ветеринарія, ветеринария
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія переробки м'яса і субпродуктів, технология переработки мяса и субпродуктов
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технології, технологии/ технології виробництва, технологии производства
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/ (075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів/ (075.8) Підручники та навчальні посібники для університетів, вищих навчальних закладів
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія продуктів забою, технология продуктов забоя
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Чз |
140268 |
|
1 |
0 |
Чз |
140917 |
|
1 |
0 |
|